Zij aan Zij Broekhuizen (LB)

Toneel en Haken22- 03- 2017

We beginnen de avond met “De geur van kamperfoelie”. Dit is een Eenakter van toneelverenigingSetovera uit Sevenum. Het speelt hierbij om Jessie, een bejaarde dame van 75 die terugkijkt op haar leven. Jessie is niet meer in staat om in het huis te blijven wonen waar ze haar hele leven heeft doorgebracht. Haar dochter Kate probeert haar moeder ervan te overtuigen dat het beter voor haar is om bij haar te komen wonen. Maar daar is Jessie het absoluut niet mee eens.
Deze Eenakter duurt een half uurtje. Dan is er koffie en gaan we proberen iets leuks te haken voor Pasen. Er zijn verschillende voorbeelden, maar het is de bedoeling dat we eierwarmers (mutsjes) gaan haken. Willen jullie zelf een haaknaald nr. 2,5 of 3 meebrengen, eventueel een stopnaald, schaar en eierdopje. Het is gewoon leuk om de beginselen van het haken weer op te pakken, want je kunt er zoveel leuke dingen mee maken!!!
We beginnen om 20.00uur
Uitstapje 26 april met Broekhuizenvorst
Er hebben zich al 10 mensen van Zij aan Zij opgeven, er kunnen nog een paar mensen mee, dus wie er nog interesse heeft kan zich opgeven bij Ria Lenssen tel. 0650446648/ 4631863
Groeten het bestuur.uitstapje Zij-actief met Zij aan Zij.

Dit jaar is het de beurt aan Zij-actief, om het uitstapje te organiseren.
De datum is woensdag 26 april.
We vertrekken (met eigen vervoer) om 11.45u richting Ottersum, waar we worden verwacht bij het Harrie Arts Bakkerij-museum aan de St.Janstraat 21 We beginnen met een uitgebreide lunch, soep, worst en diverse broodjes, kosten hiervan zijn €12,- p.p. Daarnavolgt er een rondleiding, inclusief koffie/thee en gebak, deze duurt 2,5u. en dit kost €8,- p.p.
De totale kosten van het uitstapje zijn dus €20,-p.p.
Het aantal is beperkt wat er mee kan (totaal 40 personen) dus wie er interesse heeft, geef je dan snel op want vol = vol.
Opgeven kan rechtstreeks bij Ria Lenssen (bestuurslid Broekhuizenvorst) tel. 0650446648/ 4631863
Ook de betaling, als je je hebt opgegeven kan naar Zij-Actief en wel naar NL04RABO0109203941.
Vriendelijke groeten, het bestuur.